na adrese ,

Poprava prodavače 🇺🇲

Tupelo, Mississippi, USA. Muž obviněný z vraždy prodavače v Tupelu stanul v úterý ráno poprvé před soudem.

JLKBWCHBY5APRISIKFPAMWOXFQ

Šestadvacetiletý Chris Copeland z Tupela je obviněn z vraždy za což mu může být uložen trest smrti. Tupelská policie uvedla, že Copeland se v neděli 11. září ráno pokusil vyloupit obchod Chevron. Během loupeže střelil do hlavy 33letého Parmvira Singha z Tupela.

CK5S6WKR2BFZZEK4ZWE7PDF5RE

Během soudního jednání vyšetřovatelé uvedli, že Copeland předstíral, že v obchodě nakupuje. Policie dále uvedla, že Singh po výzvě odevzdal nějaké peníze a otevřel Copelandovi i kasu. Copeland pak podle úřadů přikázal Singhovi, aby si lehl na zem, přelezl pult a Singha chladnokrevně střelil zezadu do hlavy.

Copeland poté začal vytrhávat kabeláž pod kasou v domnění, že jde o kabely od kamerového systému, a odešel z obchodu. „Za 27 let služby u policie je to možná jeden z nejhorších případů, které jsem kdy viděl,“ řekl policejní náčelník John Quaka. „Oběť byla doslova popravena jednou ranou do hlavy uvnitř svého obchodu, kde se snažila vydělávat na živobytí. Je to naprosto nehorázné. Nejlépe to vystihl státní zástupce – ‚je to zrůdné‘.“ Quaka uvedl, že Copeland již v minulosti čelil obvinění z vloupání a krádeže. Policisté Copelanda zatkli přibližně čtyři hodiny po přepadení.

Napsat komentář

IMG 20220917 140831

Taktický lov kosatek

20220917 184212

Pracovní nehoda #37 🇺🇲