na adrese ,

Oslava narozenin mafiána Černáka 🇸🇰

SLOVENSKO: Reportáž TV Markíza z oslavy 31.narozenin nechvalně známého Mikuláše Černáka, který byl v devadesátých letech považován za šéfa celého slovenského podsvětí. Párty proběhla 12.prosince 1997 v Banské Bystrici a hlídalo ji několik mužů se samopaly.

Mezi hosty byli například:

Karol Mello – několikanásobný vrah, který se dodnes skrývá v Belize.

Tibor Pápay – šéf podsvětí v Dunajské Strede, kterého v roce 1999 popravili v baru Fontána.

Alexander Horváth – jeden z šéfů košického podsvětí, momentálně ve vězení za vraždu Jána Kromky.

Karol Kolárik – brutální vyděrač, který zastřelil a následně nahradil šéfa košické mafie Roberta Holuba. Sám byl 16.prosince 1999 zastřelen dávkou ze samopalu.

Ladislav Badó – mafián, který si momentálně odpykává 23 let vězení za dvě vraždy a jeden pokus o vraždu.

Petr Havaši – podnikatel a šéf gangu Sýkorovců. 6.června 2004 byl společně se svým bodyguardem Gejzou Vesprémyim zastřelen v Bratislavě.

Alojz Kromka – nájemný vrah přezdívaný „Čistič“ a bratr výše zmíněného Jána Kromky. Černák najal Čističe na vraždu košického bosse Róberta Holuba, ale zasekl se mu samopal. Holub ho poznal podle motorky Honda a pomstil se vraždou jeho bratra.

Ján Kán – Černákova pravá ruka, momentálně sedí ve vězení za vraždu polského podnikatele Grzegorze Szymaneka. K této vraždě se však v roce 2019 přiznal Černák.

Ladislav Bališ – člen a později i šéf bratislavského gangu Sýkorovců, který si momentálně odpykává 25 let ve vězení.

Alojz Házy – 120kilový kulturista a obávaný zabiják (zlikvidoval 10-15 osob), který Černákovi pomáhal založit gang. V roce 1998 byl zastřelen.

Mikuláš Černák je momentálně ve vězení na doživotí za šest vražd a násilné trestné činy. V době své největší slávy vystupoval jako úspěšný podnikatel (majitel bezpečnostní agentury a stavební firmy), jezdil na koních, choval sibiřské tygry. Báli se ho i ostatní slovenští bossové. Proslul svou chladnokrevností, chlubil se hláškou „není týdne, co někoho nezabiju“. Také říkal, že lidi, co zabil, by zaplnili autobus a že jím vynesený rozsudek smrti je účinnější než rakovina. Byl znám tím, že když něco chtěl, tak si to vzal. Zabil například muže, který mu měl prodat tygra. Černák mu nechtěl zaplatit v přepočtu asi 100 tisíc korun, tak ho zastřelil a tygra si vzal. To stejné udělal i podnikateli, kterého zastřelil kvůli jeho luxusnímu Mercedesu. Měl styky v tajné službě, ale po změnách ve slovenské politice, o své vlivné kontakty přišel. Poprvé na něj byl vydán zatykač v roce 1997, ale tenkrát se z toho ještě dostal. Černák byl nakonec zatčen v Praze v roce 2003. Dostává doživotí, ve vězení se přiznává k několika vraždám a doteď bojuje o propuštění. Dokonce se z vězení vyjadřuje k válce na Ukrajině:
„Boli sme svedkami toho, ako niekoľkonásobne silnejší napadol tým najagresívnejším spôsobom svojho slabšieho suseda. Ujko z Kremľa dokonca pohrozil všetkým svetovým lídrom, aby sa ani nezamýšľali zabrániť mu v tejto jeho okupačnej invázii proti ukrajinskému ľudu, lebo zažijú peklo, ktoré si ani nevedia predstaviť. Otázkou zostáva, čo môže viesť takého skúseného politika k takýmto šialeným slovám a skutkom…“

Napsat komentář

IMG 20230129 185005

Přejeté dítě 🇨🇳

IMG 20230130 183633

Porcování ženského těla 🇭🇹