na adrese ,

14letý vrah 🇺🇸

USA: V úterý začal soud s dosud nedopadeným 14letým Abelem Acostou a jeho otcem Richardem Acostou Jr. Ten 26.prosince 2021 vešel do večerky Texaco v texaském Garlandu a následně se vrátil ke svému pick-upu. Z něj poté vystoupil jeho 14letý syn Abel a zastřelil tři teenagery – 14letého Xaviera Gonzaleze, 17letého Rafaela Garciu a 16letého Ivana Noyalu a jednoho 15letého postřelil.

Prokurátor okresu Dallas John Creuzot a jeho tým tvrdí, že otec mu při zločinu vědomě pomáhal. Acostův obhájce naopak tvrdí, že před tímto trestným činem, během něj nebo po něm svému synovi v žádném případě nepomáhal nebo po něm něco požadoval či ho jinak povzbuzoval. Acosta uvedl, že syn si šel jen promluvit ohledně nějakého řetízku, pak uslyšel střelbu, ale nevěděl, kdo střílí. Když synátor nastoupil zpátky do vozu, tak mu prý řekl, ať rychle jede, že po něm stříleli. Pak odjeli do svého domu v Garlandu a to bylo naposledy, co syna viděl. Vyšetřovatelé se však domnívají, že moc dobře věděl, co se stane a že synovi pomohl utéct do Mexika.

V případě odsouzení za hrdelní vraždu by teenager mohl čelit doživotnímu vězení bez možnosti podmínečného propuštění. Stále však nebyl nalezen a za informace vedoucí k jeho zatčení je vypsána odměna.

Napsat komentář

IMG 20230210 170352

Sebevražda natočená z vrtulníku 🇺🇸

sr kosice doprava nehoda tragicka obete kex 01 clanokW

Tragická nehoda v Košicích 🇸🇰