na adrese

Bez komparzu to není ono 🇷🇺

RUSKO: Prezident Vladimir Putin ve středu přivítal proslovem 17 nových zahraničních velvyslanců. Tradičně se ostře pustil do západních zemí, a dokonce i přímo do nové americké velvyslankyně. Spojené státy obvinil z toho, že podporovaly převrat na Ukrajině v roce 2014, což vyústilo v současnou ukrajinskou krizi.

Na konci poděkoval za pozornost, načež zavládlo naprosté ticho a nedočkal se ani zdvořilostního potlesku (někteří velvyslanci se jen lehce uklonili). Chvíli se rozpačitě rozhlížel po přítomných a poté pro jistotu dodal, že to je již všechno. Když se ani pak nic nedělo, snažil se situaci zachránit krátkým dovětkem: „Tímto bohužel musíme ceremoniál ukončit, protože kvůli stále platným covidovým omezením si nemůžeme promluvit osobně, ale jsem si jistý, že v budoucnu ještě budeme mít hodně příležitostí se setkat. Na závěr ještě jednou poděkoval, všem popřál to nejlepší a odešel. Opět bez potlesku.

Velvyslanci: Dánsko, Paraguay, Norsko, Omán, Sýrie, Makedonie, Rovníková Guinea, Brunej, Mexiko, Honduras, Zimbabwe, Abcházie, USA, Kambodža, Irák, Guinea a Evropská unie

Napsat komentář

YouCut 20230406 235801652 thumb1

Somálští džihádisté v akci 🇸🇴

YouCut 20230407 222709217 thumb1

Postřelený polda 🇺🇸