na adrese ,

Vražda gangsta politiků 🇮🇳

15.dubna 2023, Allahabád, INDIE: Bývalý indický politik Atiq Ahmed (60 let, vpravo) a jeho bratr a rovněž politik Ashraf Azeem byli zastřeleni trojicí mužů, kteří se vydávali za novináře. Stalo se tak ve chvíli, kdy byli v poutech odváděni policií na lékařskou prohlídku a v přímém přenosu tamní televize odpovídali na otázky skutečných novinářů.

Bratři byli tento měsíc obviněni v souvislosti s únorovou vraždou Umeshe Pala – klíčového svědka vraždy Rajua Pala (poslance patřícího do regionální strany Bahujan Samaj), ze které byl obviněn právě Ashraf a od července 2020 za to seděl ve vazbě. I Ahmed už byl uvězněn a to v roce 2019 za únos (ale prý proti němu bylo vedeno trestní stíhání v dalších více než 100 případech). Bratři měli likvidaci svědka zařídit z vězení – jeden vězeňský dozorce a další osoba byli zatčeni za to, že údajně nezákonně napomáhali schůzkám mezi uvězněným Ashrafem a jeho blízkými spolupracovníky.

Trojice vrahů se nepokusila o útěk a na místě se vzdala policii. Identifikováni byli jako Lavkesh Tiwari, Arun Maurya a Sunny. Během zatýkání prý zpívali Jai Shri Ram, což je hinduistický bojový pokřik, který se používá při páchání násilí proti lidem jiného vyznání (Atiq a Ashraf byli muslimové). Při střelbě byli zraněni i jeden novinář a policista.

Napsat komentář

YouCut 20230416 081709213 thumb1

Zásah do přilby 🇺🇦🇷🇺

IMG 20230416 122819

Miss Czech Republic 2023 🇨🇿