na adrese ,

Zastřelení Nygila Cullinse 🇺🇸

USA: Nově zveřejněné záběry z 18.května 2022, kdy byl v brazilské steakhouse restauraci Fogo de Chão v Atlantě zastřelen jejich 22letý bývalý zaměstnanec Nygil Cullins.

IMG 20240614 093852

Toho dne volali na linku 911 dva lidé – „Máme tady chlapa se zbraní a chová se velmi, velmi divně“ (první volající), „Nenamířil zbraň, ale na všechny křičí,“ (dodal volající ve druhém hovoru). Policisté ho našli u baru, ale nespolupracoval a byl na něj použit taser. Nygila to však nezastavilo a prchal směrem k zadnímu východu. Tam při konfrontaci s ochrankou vytáhl zbraň a jednoho securiťáka postřelil (převezen do nemocnice ve stabilizovaném stavu). Policie poté zahájila palbu – je slyšet deset výstřelů, pak pauza a zazní dalších pět.

IMG 20240614 094829

Nygilova rodina prý dva roky bojuje za potrestání osob zodpovědných za jeho smrt. Minulý měsíc podali oficiální žalobu na atlantskou policii, město a dokonce i restauraci.

c7e18c69 7b50 4186 ac91 1101bbd6e3e1 1140x641

Rodiče věřili, že video očistí jeho jméno. „Jediné, co pořád vidím ve své hlavě, jsou jeho ruce zvednuté strachem a jak běží o život. Všechno, co museli udělat, bylo jít k němu a promluvit si s ním. Prostě tam vešli a násilím se ho pokusili dostat,“ řekl otec Quinten Cullins. „Je nechutné, že jen tak sedí a malují obrázek, který není pravdivý. Mnoho věcí v jejich původním vyprávění se neshoduje s tím, co jsme viděli,“ uvedla Nygilova matka Mya Cullinsová. Ještě pak dodala, že její syn trpěl duševními problémy, a měla pro něj zařízení, kde mu mohli pomoci.

Důstojníci zapojení do tohoto incidentu jsou stále aktivními zaměstnanci policejního oddělení v Atlantě. 

Napsat komentář

parach thumb1

Poslední seskok 🇷🇺

twittervid.com albafella1 208e09 thumb1
NSFW
Příspěvek může obsahovat nahotu, pornografii, vulgarity, násilí nebo jiný potenciálně rušivý obsah

Anatomie ruské armády 🇷🇺🇺🇦