na adrese ,

Bila poldu jeho vlastním obuškem 🇺🇸

17. prosince 2023, USA: 40letá Melissa R. Tompkins byla zastřelena ve Strasburgu ve Virginii poté, co zaútočila na policistu George Rathora. Matka pěti dětí, která prý bojovala se závislostí na drogách a alkoholu, schytala čtyři projektily do hrudi a později zemřela ve Winchester Medical Center.

Ke střelbě došlo před hotelem Ramada Inn, kde Melissa dělala bordel (chodila po chodbách s hasicím přístrojem a nůžkami, prohledávala kanceláře a recepci v hale, ničila bezpečnostní kamery, atd.) a zaměstnanci na ní zavolali hlídku.

Rathore jí potkal na parkovišti, ale začala před ním zdrhat. Pak na něj zaútočila a byla dvakrát zasažena taserem. To ji však nezastavilo a kabel od vysílačky mu začala omotávat kolem krku. Rathore padl na zem, sáhl po obušku a švihl Tompkinsovou po noze. Ta mu však obušek vytrhla z ruky a začla ho mlátit do hlavy. Pak už je důstojník nucen vytáhnout zbraň, ale přesto ji žádá, aby přestala, protože ji nechce zastřelit. Na místo pak dorazil policista David Rhodes, který Melissu před příjezdem záchranářů 6 1/2 minuty resuscitoval.

Vyšetřování ukázalo, že Rathore se důvodně obával vážného zranění nebo smrti a byl oprávněn použít smrtící sílu. Proto nebude obviněn z trestného činu.

IMG 20240618 111326

V minulosti byla Melissa obviněna z mnoha prohřešků, například: držení kontrolované látky, napadení člena rodiny, jízdy bez řidičského průkazu, krádeže vozidla, porušení podmínky, a dalších.

Napsat komentář

YouCut 20240618 001148119 thumb1
NSFW
Příspěvek může obsahovat nahotu, pornografii, vulgarity, násilí nebo jiný potenciálně rušivý obsah

Miss Mokré tričko 🇺🇸

06 thumb1

Ruply mu nervy 🇨🇳