na adrese

Milovník nezletilých zemřel po kopačce do hlavy 🇺🇸

15.června 2024, USA: 35letý William Harrison Gillespie byl obviněn z vraždy druhého stupně poté, co zaútočil na svého 49letého spoluvězně Joryho Linna Van Antwerpa. K napadení došlo na lékařském oddělení ve věznici Hernando na Floridě.

Gillespie se do vězení dostal 4.června za ublížení na zdraví. Celkem má ve svém rejstříku pět odsouzení za těžké zločiny a 13 přečinů. Po svém nástupu se však několikrát popral a skončil na lékařském oddělení, na kterém s vážným zdravotním problémem ležel od 24.dubna i Van Antwerp – odsouzen za šest případů sexuálního napadení nezletilých dívek (obětem bylo více než 12 a méně než 18 let). Gillespie kopl Van Antwerpa dvakrát do hlavy, když odcházel z cely k výslechu ohledně předchozích šarvátek ve vězení. Sexuální predátor se ze začátku jevil normálně a dokonce odmítl ošetření. Večer se mu však udělalo blbě a druhý den zemřel na krvácení do mozku.

Útok překvapil dozorce i samotné vězně. Gillespie tvrdil ostatním, že si ho Van Antwerp znepřátelil, ale podle spoluvězňů mu nic neudělal a útok byl nevyprovokovaný. Není také známo, jestli věděl o jeho chování k mladým dívkám.

Napsat komentář

IMG 20240621 083154

Kanibalismus v Africe 🇹🇿

Pod mi to rict sem

Pocem a zopakuj to! 🇺🇲