na adrese

Lovci predátorů chytili policistu 🇨🇿

ČR: Skupina Lovců predátorů vylákala na schůzku se 14letou dívkou policistu z jižní Moravy. Policejní mluvčí Pavel Šváb to potvrdil s tím, že muž byl již postaven mimo službu.

A zde ještě jeden:

Zdroj videí: X/Pedo Hunting Europe

Potenciálně je věc trestná pro obě strany. Jednání lovců může být podle policie kvalifikováno jako omezování osobní svobody v organizované skupině, za které hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až osm let. Pokud lovci údajného predátora zraní, hrozí jim navíc další trest, třeba za ublížení na zdraví, za který jim soudce může přičíst další roky ve vězení. Predátorům teoreticky hrozí tříletý trest za šíření dětské pornografie. Jediný správný postup při zjištění podobných aktivit je informovat policisty, kteří mohou věc řešit v souladu se zákonem. Nejpočetnější skupinu lovců, kterou vyšetřuje pražská policie, prý tvoří především nezletilí mladíci.

IMG 20240809 235001

Například tři herečky z dokumentu V Síti přes různé sociální sítě oslovilo za 10 dní 2458 potenciálních predátorů. Devět z nich prověřovala policie, někteří z nich dostali podmínky, jeden dostal dvouletý trest vězení.

Napsat komentář

IMG 20240809 231111

Letecká nehoda v São Paulu 🇧🇷

1723416388

Šlapáky na hlavu 🇲🇽