na adrese ,

Smrt po policejním bodyčeku 🇺🇸

23.června 2024, USA: 22letý David Curry zemřel pět týdnů poté, co se udeřil do hlavy po strkanci od policisty. K incidentu došlo v bloku 8100 na S. Hermitage Avenue v Chicagu, kde po jej vypátrali dva policisté. Curry byl totiž podezřelý z toho, že postřelil ženu a poté utekl. Na videu z bodycam je slyšet, jak očitý svědek říká policistovi: „Nemusel jsi na něj tak tlačit, brácho.“ Ten pak odpoví: „Ne, zakopl.“ Muž na to reaguje: „On nezakopnul.“ Strčil jsi ho. Viděl jsem tě.“

Policisté u něj našli poloautomatickou pistoli s prodlouženým zásobníkem a „spínačem“, který umožňuje opakovaně střílet jediným stisknutím spouště.

Video vyvolává otázky ohledně tvrzení policisty, že Curry se před ním náhle zastavil a on už proto nedokázal zastavit svůj pohyb tak, aby se vyhnul kontaktu. Jiní tvrdí, že Curry zastavil, aby se vzdal a policista do něj v plné rychlosti strčil. Curryho rodina zažalovala důstojníky a město za neoprávněnou smrt a porušení jeho občanských práv. Také požadují náhradu škody za utrpení, které si Curry vytrpěl, než zemřel, a také náklady na pohřeb.

Napsat komentář

IMG 20240818 093725

Občané zadrželi zdrogovaného řidiče 🇸🇰

twittervid.com Lazikkkk 4573d9 thumb1

Testování e-cigaret v Číně 🇨🇳