na adrese

Nepovedená loupež #31 🇧🇷

29.září 2024, BRAZÍLIE: 25letý Marcelo Pablo Sales Oliveira alias „Marcelinho“ je v hledáčku policie poté, co se pokusil vyloupit pekárnu ve městě Araruama. Marcelinho naklusal k pultu a požadoval peníze. Situace si všiml jeden ze zákazníků, který je shodou okolností i příslušníkem civilní policie. Na podezřelého namířil zbraň a došlo ke vzájemné přestřelce. Marcelinho se mimo záběr kamery složil k zemi, ale nebyl zraněn. Využil chvíle, kdy od něj policista odvrátil zrak, a opět začal střílet. Tentokrát už strážce zákona mířil lépe a postřelil ho. Pachatel byl pak donucen odhodit svou pistoli Taurus PT 92 ráže 9 mm, kterou další ze zákazníků předal policistovi.

Zraněnému Marcelinhovi se však i přesto podařilo uprchnout – opět mimo záběry ujel na motorce se ženou, která na něj čekala venku. Vyšetřovatelé se domnívají, že se nechal ošetřit v nemocnici pod jiným jménem. Policista ani nikdo další nebyl zraněn.

Imagem do WhatsApp de 2024 09 29 as 21.29.04 7171ba76

Marcelinho patří k drogovému gangu Adriano Vieira Siqueira, který patří pod největší zločineckou organizaci Comando Vermelho (CV). Údajně zastává funkci drogového dealera a o obchoduje s lidmi. Jsou na něj vydány dva zatykače – jeden od Araruamského trestního soudu pro trestný čin zločinného spolčení, za což byl odsouzen k pěti letům vězení, a druhý vydal Trestní exekuční soud (VEP) za obchodování s drogami, za což vyfasoval deset let. Do vězení však nenastoupil a od října 2023 je považován za uprchlíka.

Napsat komentář

IMG 20241003 152728

Nejkrásnější portrét (1988) 🇨🇿

IMG 20241003 215538
NSFW
Příspěvek může obsahovat nahotu, pornografii, vulgarity, násilí nebo jiný potenciálně rušivý obsah

Každý máme nějaký ten koníček