na adrese ,

Ubitý k smrti kvůli fotce 🇹🇷

12.října 2024, TURECKO: 31letý Kıvança Şensöze napadl v květinářství v obci Kepez v provincii Antalya 29letého Firdevse Yıldırıcıho. Ten po prvním úderu utrpěl krvácení do mozku a upadl do kómatu, ze kterého se už neprobral.

Sedm dní se ho snažili uzdravit na jednotce intenzivní péče ve státní nemocnici Kepez, ale nakonec u něj došlo k mozkové smrti a následně i infarktu. Jeho rodina se rozhodla darovat tělo na orgány, ale toto rozhodnutí bylo nakonec zrušeno s odůvodněním, že v případě odebrání orgánů nelze provést pitvu.

Şensöze pracuje jako vyhazovač v baru a také prodává květiny na sociálních sítích. Prodejem květin si ve stejné obci vydělává i Yıldırıcı a právě to se mu stalo osudným. Na svém profilu totiž sdílel tuto fotografii, na které je manželka Kıvançe Şensöze s bílými růžemi.

IMG 20241023 215801

Když to uviděl Şensöze, napsal do komentářů: „Proč zveřejňuješ fotku mé ženy, jsi zloděj cizí práce.“ Yıldırıcı se mu omluvil s tím, že tvář ženy je oříznutá a že udělal chybu. 12. října kolem 19:00 se setkali ve skladu květin, aby se o tom pobavili tváří v tvář. To, co následovalo, už víme.

IMG 20241023 220808

Kıvanç Şensöz byl vzat do vazby. K incidentu se vyjádřil těmito slovy: „V ten moment jsem podlehl chvilkovému vzteku a dal jsem mu pěstí. Myslel jsem, že po boji se zase dáme dohromady. Neměl jsem v úmyslu zabíjet a je mi líto toho, co se stalo.“

Napsat komentář

IMG 20241023 195950

Přeměna kmenové buňky na neuron