Zobrazeno1 - 1 z 1 (z celkových 1)
  • Jsem šéfkuchař.
    A ano toto lidé skutečně dělají-nebo-
    -nosí si sebou mrtvé mouchy a pak je dají do salátu jakože tam je moucha.
    -vlasy jsme zde měli také…pak je pecka když je celá směna holohlává.
    -nadále u různé cizí vložky-plasty/sklo apod….

    zažil jsem za 20 let co vařím různé věci….ale nejhorší jsou nevzdělaný lidi, co pracují v potravinářském průmyslu(kde jsem byl také na vysokých pozicích) , jelikož jsou nevzděláni, nemají ani hygien. návyky, a pak jdou třeba z hajzlíku přímo do výrobny dělat určité produkty…nedivme se když toje hegeš z moladávie, uk, rumunska..apod dělající za 17 tisíc hrubého…

    já bych normálně za svoji kariéru nejenom v gastru mohl napsat knihu

Zobrazeno1 - 1 z 1 (z celkových 1)