Přepínač skryje nebo odkryje náhledy s varováním NSFW, které odkazují na příspěvky s nahotou, pornografií, vulgaritami, násilím nebo jiným potenciálně rušivým obsahem.
Přepínač skryje nebo odkryje náhledy s varováním NSFW, které odkazují na příspěvky s nahotou, pornografií, vulgaritami, násilím nebo jiným potenciálně rušivým obsahem.
Zadejte údaje o svém účtu a my vám zašleme odkaz pro obnovení hesla.
To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.
PřijmoutZde najdete všechny sbírky, které jste již dříve vytvořili.
Pečená kachna se zelím a knedlíky je jedním z nejtradičnějších českých pokrmů, který se často připravuje při slavnostních příležitostech. Její příprava zabere několik hodin, protože kachna se peče pomalu, aby bylo maso šťavnaté a kůrčička krásně křupavá. Nejprve se celá kachna důkladně osolí, okmínuje a potřeme prolisovaným česnekem. Pro jemnější chuť lze dovnitř vložit jablko. Kachna se vkládá do pekáče, podlije trochou vody nebo vývaru a peče se přikrytá při teplotě 120–140 °C po dobu přibližně 4–5 hodin. Během pečení se průběžně polévá výpekem a v poslední hodině se odklopí, aby se vytvořila zlatavá kůrčička.
Mezitím se připraví příloha – dušené zelí a houskové knedlíky. Zelí se nejprve osmahne na troše sádla nebo oleje spolu s cibulkou, poté se podlije trochou vody, přidá se ocet, cukr a sůl dle chuti a dusí se do změknutí. Pro zahuštění se může přidat lžíce hladké mouky nebo nastrouhaný brambor. Houskové knedlíky se připravují z polohrubé mouky, mléka, droždí, vajec a nakrájených
@10KD Borec věděl, že za dveřmi jsou benga, ale stejně vyšel s pistolí, takže idk, spíše je to dement
„a kdokoli se mě pokusí znásilnit ve vězení, bude se mi muset postavit“ ????
@tofik zavři piču, dík
@Romulus671 Njn, na slovensku vám ty vaše kktké autíčka jezdí max 90
@sabbol Jasne, Slovák se zrovna vyjadřřuje, běž radši šukat svoje děti
@krueger *mrdka
@pan.Jaroslav.Crha.gIT došli jim cigára ne tvl
Kameraman zase na hovno
Má někdo víc info??