na adrese

Střelba v Trutnově

Video z březnového případu střelby na trutnovské benzinové stanici, kde 28letý pachatel zranil strážníka a zdemoloval služební vůz. 18.března 2021 krátce před 4.hodinou ranní byli policisté přivoláni k jedné benzinové stanici v Trutnově, kde došlo ke krádeži zboží. Podezřelý vzal z chladícícho pultu 4 láhve limonád a odešel. Poté nejdříve slovně napadl strážníky a následně na ně začal střílet. Strážníci střelbu opětovali. Muž skočil do auta a z místa odjel. Policistům se ho podařilo po několika stech metrech dopadnout a zadržet. Kvůli jeho zranění zavolali na místo záchrannou službu, která ho převezla do nemocnice. Tam byl také převezen s lehkým střelným zraněním jeden ze strážníků. Při prohlídce auta byla nalezena jednoranová pistolová kuše s integrovanou napínací pákou spolu s náboji, šípy, zásobníky, nábojovým pásem s nefunkčními náboji, koženým páskem s atrapami nábojů, páčidlem, kovovými vrhacími hvězdicemi a noži a jednu plynovou zbraň. Z evidencí policisté zjistili, že muž není držitelem zbrojního průkazu a nikdy v minulosti nebyl trestán.

Ve středu 4.srpna bylo trestní stíhání pachatele zastaveno. Podle znaleckého posudku muž nebyl v době zločinu příčetný a je zcela neschopen účasti v trestním řízení. Hrozil mu trest odnětí svobody od 6 měsíců do 6 let. Z důvodu jeho nebezpečnosti pro společnost znalec doporučil umístění do zabezpečovací detence – nejtvrdší typ ochranného opatření.
Znalec z oboru balistiky potvrdil, že muž střílel ze samonabíjecí krátké expanzní pistole a opakovací pistolové kuše s integrovanou napínací pákou.

Napsat komentář

IMG 20210803 185607

Jailbait Girls

maxresdefault 1

Rozcvička italské gymnastky