na adrese ,

Asfyxifilie

Asfyxifilie, též erotická asfyxie nebo erotická asfyxiofilie, je záměrné zamezení přívodu vzduchu do plic a krve do mozku během provádění erotické aktivity. Při tomto typu erotického škrcení či dušení dochází k prudkému nárůstu sexuálního vzrušení i znásobení prožitku následného orgasmu. To vše jak při souloži, kdy se tomu v angličtině říká breath control play, či při osamělým hrátkách se smrtí (často takzvaná noose play), kdy jde o autoerotickou asfyxii (AEA). Při autoerotické asfyxii si jedinec ono vytoužené dušení či škrcení provádí sám, obvykle i za použití různých více či méně složitých pomůcek či zařízení. Což onen jedinec dosti často nepřežije, protože zákon schválnosti platí i zde. Co se může pokazit, pokazí se zákonitě v té nejméně vhodné chvíli. Vytoužená la petite mort, neboli „malá smrt“, tedy podivuhodný stav rozšířeného vědomí v okamžiku orgasmické extáze, plynule přejde ve smrt velkou a nevratnou. Záliba v této praktice, označované jako asfyxiofilie, je klasifikována jako sexuální úchylka.

Provozování erotické asfyxie je velmi nebezpečné, protože při ní, když se to jen malinko přežene, může snadno dojít k poškození mozku. Při drsných hrátkách se smyčkou pak může nastat i reflexivní zástava srdce (hrubým tlakem na baroreceptory krkavic vyvolaná vagotonie). Ještě nebezpečnější je osamělá autoerotická asfyxie, během jejíhož provozování může dotyčný úplně ztratit vědomí a z erotického psychotripu se už neprobudí.

Případ z Lotyšska. Nalezené mrtvé tělo třiadvacetileté nahé ženy na posteli, která se nešťastnou náhodou uškrtila když se oddávala autoerotice, při níž se přiškrcovala nylonovým provázkem.

Napsat komentář

001 1

Nález mumie 🇪🇸

IMG 20221007 223131

Ukrajinka v polském obchodě 🇺🇦🇵🇱