na adrese

Popravený vrah dítěte 🇺🇸

USA: V lednu 1978 otřásla malým městem Ocala na Floridě znepokojivá vražda 8leté Trisy Thornley. Ta 23.ledna odešla ze školy jako obvykle, ale domů už nikdy nedorazila. O 50 dní později bylo její svázané nahé tělo nalezeno v igelitovém sáčku – v zalesněné oblasti ji našli tři lovci pytlonošů (středně velcí hlodavci). Policie zpočátku nemohla přijít s žádnými důkazy ani podezřelými, kteří by se na brutální vraždě podíleli. Rodiče Trisy obdrželi obscénní telefonát, během kterého se jim nějaký muž posmíval a ptal se jich, zda chtějí svou dceru zpět. Policii se však podařilo tento hovor vysledovat –  volal 31letý Aubrey Dennis Adams Jr., který v té době sloužil jako nápravný důstojník v Marion Correctional Institution a byl to jejich soused a dokonce rodinný přítel.

Vyšetřovatelům se podařilo získat fyzické důkazy z Adamsova vozidla a domu, které se shodovaly s důkazy nalezenými na místě činu. Byl zatčen na základě usvědčujících ústních prohlášení a nepřímých důkazů. Adams uvedl, že onoho osudného dne nabídl Trise odvoz domů. Pak si prý jen pamatuje, že se vydal jiným směrem, někde zastavil a ona začala křičet. Dal jí ruku na ústa a po chvíli přestala dýchat. Dívku svlékl a svázal jí ruce provazem, aby se její tělo vešlo do igelitového pytle. Popřel, že by měl s Trisou jakýkoli sexuální styk – údajně o tom uvažoval, ale nedokázal se k tomu přimět.

V říjnu 1978 byl Aubrey Dennis Adams Jr. odsouzen za vraždu prvního stupně a v lednu 1979 byl soudcem odsouzen k trestu smrti. Odvolal se a požadoval trest 25 let, ale floridský nejvyšší soud potvrdil původní rozsudek. 4.května 1989 byl popraven na elektrickém křesle ve státní věznici Marion County na Floridě.

Popravy se zúčastnila i Trisina matka Anna a sestra Tracy spolu s dalšími příbuznými. Adams ve svém závěrečném prohlášení napsal: „Doufám a modlím se, že všechny nové a znovuotevřené rány se po mém úmrtí rychle zahojí.“

Napsat komentář

IMG 20221224 055749

Setkání s lavinou 🇷🇺

random shite 2022 12 20 73 1

Veselé Vánoce vám přeje Mike Litoris