na adrese

Tak ale jebe mu???🇨🇿🇸🇰

Hoši, nechci se tady hádat, volte si koho chcete, ale co zase Andrej předváděl v debatě na ČT, to je k zamyšlení i pro největší odpůrce Pavla. Z úst Babiše zazněly desítky nesmyslů a lží (vše lze lehce dohledat a vyvrátit), popřel i svá vlastní slova (z pořadu Show Jana Krause), sorry jako, on se fakt nedá poslouchat ani minutu. Dokonce třikrát řekl, že v případě napadení Polska nebo Pobaltí by nevyslal na pomoc naše vojáky, protože on jediný chce mír. V tom případě by nikdo ze spojenců z NATO (Polsko, Německo, USA, atd.) nepřišel na pomoc nám, což mi přijde jako solidní ohrožení bezpečnosti státu. Už o tom samozřejmě v Polsku (i jinde ve světě) píšou.

Nelíbí se mi jeho řeč těla – krčí se a kroutí, tváří se zle, ublíženě, nejde z něj nic pozitivního a to i přesto, že během kampaní miluje všechny lidi, zvířátka i stromy (podle mě je však těžký asociál a sociopat). Naopak Pavel sedí pevně, rovně a klidně.

Frajer si podle mě jen chce na pět let zajistit imunitu, aby nešel sedět za stále vyšetřované podvody ve Francii a dožíval v luxusu. Pokud nevyhraje, asi ho čeká ještě dost problémů.

IMG 20230123 022240

Jeho PR tým duševních mrzáků pak měl plné ruce práce, aby to nějak zachránil.

Celá ta jeho kampaň je psycho, normálně už jsem v práci i rodině mluvil s lidmi, kteří věří, že Pavel vyhlásí mobilizaci, zavede euro, zvýší daně nebo omezí svobodu slova, a trochu mě to znepokojilo, že jsem ve společnosti tak blbých lidí.

Tady prostě vidím respektovaného chlapa a ne ukňučeného sraba, co ani neumí česky. Podle mě má prezident hlavně reprezentovat svou zemi, což Andy nemůže, protože dělá ostudu všude kam přijde.

Napsat komentář

maxresdefault 3 1

Přehlídka plavek 🇺🇸🇦🇺

b11763b4

Gangsteři si zastříleli 🇪🇨