na adrese

Sebevražda mladých asiatek 🇯🇵

12.dubna 2023, JAPONSKO: Dvě 16leté školačky spáchaly sebevraždu skokem z výškové budovy ve městě Matsudo, prefektura Chiba. Celý akt obě živě streamovaly.

Sebevraždy prý souvisí s nešťastnou láskou – obě prý byly zamilované do populárního 22letého japonského livestreamera známého pod přezdívkou Pyascal3640 (na obr.3). Jedna z dívek s ním měla online chodit, ale nikdy se nesetkali. Jedna z nich (možná ta stejná) byla dokonce těhotná a nyní se zjišťuje, kdo byl otcem.

Vyjádření Pyascala na Twitteru:

„Moje přítelkyně spáchala sebevraždu. S kamarádkou seskočila ze střechy a držely se za ruce. Každý den jsme si vyměnili zprávy a já se do ní zamiloval. Po nějaké době jsme spolu začali chodit a lépe se poznávat. Kvůli své popularitě jsem v ní vyvolával pocit nejistoty. Někdy jsme se hádali a viděl jsem její stránku, která se mi nelíbila. Řekl jsem jí, že se od ní distancuji. Předevčírem mi zavolala a řekla: „Zemřu, pokud odejdeš. Už jsem přijela do Tokia zemřít.“ Rozhodl jsem se, že se s ní příští den setkám osobně a přesvědčím ji, že opravdu potřebuji nějaký čas bez ní. Zoufale to popírala. Snažil jsem se ji v slzách přesvědčit, že to pro ni bylo rušné období a že má hodně úzkosti a je to pro ni psychicky náročné. Postupně se uklidnila a souhlasila. Když jsme se rozcházeli, řekla: „Chci být s tebou. Chci s tebou mít sex.“ Odmítl jsem. Když jsem se dozvěděl, že skočila, zavolal jsem policii a řekl jsem jim, že se chci udat. Později přišel detektiv a řekl mi, že jsem nevinný. Rozbrečel jsem se. Cítil jsem se opravdu hloupě, že jsem jí nemohl zabránit ve spáchání sebevraždy přímo přede mnou. Kdybych ji tenkrát mohl obejmout, možná by ještě žila. Abych byl upřímný, přál bych si, abych mohl brzy zemřít a být s ní. Myslím, že mi neodpustí. I tak ji chci vidět a obejmout. Pokaždé, když pomyslím na její tvář, chci zemřít. Nevím, jestli budu moci žít, ale tento neodpustitelný hřích ponesu na svých bedrech a zbytek života strávím odčiněním hříchů, které jsem spáchal.“

Napsat komentář

kompilace idiotu a nestastniku thumb1

Kompilace idiotů a nešťastníků

y2mate.com Lancet VS Krab O No again this pain 044 1080p thumb1

Dron vs. houfnice 🇷🇺🇺🇦