na adrese ,

SWAT sejmula magora 🇺🇸

27.dubna 2023, USA: Jednotka SWAT z FBI zastřelila 33letého Chue Feng Yanga alias Kevina (na obr.), který se na několik hodin zabarikádoval v domě na severu Minneapolis, živě vysílal rozhovor s policejním vyjednavačem a nakonec vyšel ven ozbrojený a se ženou připoutanou k sobě. Na Yanga byly vydány tři nevyřízené příkazy k zatčení. Jeho kriminální minulost zahrnuje odsouzení za teroristické hrozby, vloupání, nelegální držení střelných zbraní a krádeže aut. V roce 2021 byl v podmínce kvůli krádeži motocyklu, ale i přesto byl on a jeho 26letá přítelkyně Raylean Gurneau (na obr.) přistiženi, jak z ukradeného SUV 12x vystřelili na psa z kuličkové pistole. Zraněné zvíře tam nechali a odjeli, za což byli v okrese Hennepin obviněni z týrání zvířat.

Yang také vyhodil štěně pitbulla z rychle jedoucího pickupu, který letos v lednu pronásledovali zástupci šerifa okresu Ramsey. Pes byl zraněn a později utracen.

Podle prohlášení FBI přišly ve čtvrtek orgány činné v trestním zatknout Yanga v souvislosti s krádeží auta a měli na něj i zatykače z okresů Hennepin a Ramsey. Agenti viděli, že je vyzbrojen upilovanou brokovnicí, a dokonce jim sám řekl, že má zbraň a bude střílet, pokud vstoupí do jeho domu. Dále tvrdil, že má bomby a odpálí je. Agentů se ptal, jestli si přinesli vaky na mrtvoly.

Během patové situace Yang dvakrát spustil živé vysílání na Facebooku, ve kterém se s ním občas objeví žena, která vypadá jako Gurneau. Podle čestného prohlášení byl Gurneau léčen v North Memorial Health kvůli zjevnému předávkování fentanylem. Byla hlášena ve stabilizovaném stavu. V jedné chvíli Yang napsal na Facebook: „Miluji vás, prosím, buďte k sobě hodní.“ V komentářích ho jeho přátelé prosili, aby se vzdal.

„Ty a já, jsme na stejné vlně, ale stále více se zdá, že se mnou nechceš spolupracovat,“ říká ve videu vyjednavač. „Právě mi bylo řečeno, co jsi zveřejnil na Facebooku, byla to zpráva na rozloučenou?“ „Jo,“ potvrdil Yang.

„Vím, že to máš pod kontrolou a můžeš to kdykoli ukončit, ale to neznamená, že dnes musíš ukončit svůj život nebo život někoho jiného“(vyjednavač). Yang říká, že odmítá vyjít ven, a naráží na bombu u okna, zatímco na něj vyjednavač naléhá, ​​aby ji odstranil. Vyjednavač ho dále varuje, že můžou klidně rozbít okno aniž by agenti vstoupili dovnitř.

„Kevine, nevím, co víc pro tebe můžu udělat. Vím, že nechceš jít do vězení, vím, že chceš čas být s Raylean, ale teď jste spolu a je čas vyjít.“ Yang odpovídá: „Doufám, že jste si všichni přinesli pytle na těla.“ „Kevine, doufám, že se tak nerozhodneš.“ (vyjednavač)

Yang pak nasměruje telefon ke vstupním dveřím a stále vysílá, zatímco je slyšet, jak žena říká: „Prosím, nedělej to, můžeme to zvládnout, zlato.“ Je slyšet rozbití okna a on říká: „Jdu do toho.“ Žena pokračuje v prosbě a říká: „Přichází (vystrašené) dítě.“ Yang na nějakou dobu zmizí a pak se objeví se ženou přivázanou k pasu. Zdá se, že ona má v ruce pistoli, zatímco on drží něco, co vypadá jako brokovnice a míří jí na hlavu. „Miluji tě,“ řekne a vyjdou ze dveří, než zazní výstřely. On je na místě mrtev, ona postřelená skončí v nemocnici.

Celé video

Napsat komentář

IMG 20230430 094132

The Backrooms Mystery Button

IMG 20230430 132841

Hřbitov potápěčů 🇪🇬