na adrese ,

Policista v civilu zastřelil zloděje, který se mu pokusil ukrást motorku 🇦🇷

Moreno, Buenos Aires, Argentina. Policista v civilu zastřelil v neděli kolem půl deváté večer zloděje, který se pokusil policistovi ukrást motocykl, na němž jel se svou přítelkyní. Jelikož zloděje střelil do zad, byl policista zatčen. Druhý pachatel z místa činu ujel.

Seržant Lucas Mallea – který je členem místní policejní preventivní jednotky Ituzaingó a byl v civilu – po výzvě pod výhrůžkou smrti okamžitě sesedl z motorky a se sklopenou hlavou odešel, čímž dal jasně najevo, že nebude klást žádný odpor. Poté vytáhl svou zbraň a začal na zloděje střílet.

Zloděj zemřel o pár metrů dál po třech střelách, z nichž jedna byla do lopatky, druhá do kyčle a třetí do nohy. U mrtvého zločince byl nalezen průkaz totožnosti patřící oběti, kterou několik minut předtím přepadl, a zbraň, která vypadala jako brokovnice, což, jak se později ukázalo, byly jen dvě svařené trubky k sobě omotané černou izolepou.

Státní zástupce Gabriel López z Unidad Funcional de Instrucción (UFI) soudního oddělení Moreno, generál Rodríguez, řekl, že Mallea byl okamžitě od policie propuštěn následně zatčen a obviněn z trestného činu vraždy s přitěžujícími okolnostmi za použití střelné zbraně. Včera 23.5. byl Mallea u výpovědi, která trvala bez mála tři hodiny a při které měl popsat celou situaci a hlavně zbraň, kterou na něj pachatel mířil.

„Viděl jsem „zbraň“ hlaveň byla celá černá, mířil mi s ní na hlavu. V tu chvíli jsem zbystřil, protože jsem věděl, že se mě chystá zabít. Poznal jsem to podle agresivního jednání toho zloděje. Tolikrát mi opakoval, že se mě chystá zabít,“ řekl Mallea v slzách, když byl požádán, aby popsal zbraň, kterou na něj pachatel mířil.

Policista nakonec prohlásil, že neměl v úmyslu zabíjet, pouze chránil sebe a svou přítelkyni.

Napsat komentář

7605322 t1 enh

Blonde MILF webcam dildo show

IMG 20230524 201142

Dopravní nehoda #33 🇲🇽