na adrese ,

Bitka po zápase Mayweather vs. Gotti 🇺🇸

46letý americký boxer Floyd „Money“ Mayweather sice ukončil profesionální kariéru, ale tu a tam si v rámci exhibičních zápasů zaboxuje s kickboxery, influencery nebo bývalými sparring partnery. Jednou takovou exhibicí (sedmou v pořadí), měl být i zápas s 30letým Johnem Gottim III, což je MMA bojovník s bilancí 5-1, boxer v polotěžké váze se dvěma výhrami na kontě a vnuk Johna Gottiho, mafiánského bosse rodiny Gambino.

Zápas ze začátku probíhal ze strany Mayweathera až mimořádně agresivně a Gotti vypadal překvapený z takového tlaku od jinak defenzivního veterána. Floyd sice ve druhém a třetím kole trochu polevil, ale i tak zápas vyhrával. Ve čtvrtém kole bylo vidět, jak si s Gottim hraje a ještě se mu přitom stíhal vysmívat. V pátém kole se trashtalk obou boxerů ještě vystupňoval s Gotti dostal následně od rozhodčího Kennyho Baylesse varování za držení v klinči. V šestém kole už měl rozhodčí Kenny Bayless dost Gottiho držení a nadávek na svou adresu, zápas zastavil a Gottiho diskvalifikoval.

To se mladému boxerovi z mafiánské rodiny vůbec nelíbilo a rozhodl se v boji pokračovat i po oficiálním konci. Pak už tam skočili trenéři a týmoví parťáci obou boxerů a celá strkanice vyústila v hromadnou rvačku, která pokračovala i mimo ring.

Mayweather inkasoval za zápas 10 milionů dolarů, Gotti má šest měsíců zákaz kdekoliv zápasit.

Napsat komentář

VID 20230619 082958 910 thumb1

Čištění zákopu 🇺🇦🇷🇺

IMG 20230619 155619

Pracovní nehoda #53