na adrese

Gangsteři vs. ozbrojení manželé 🇺🇸

28.června 2023, USA: 39letý Mario Ipina Duque byl postřelen na čerpací stanici v texaském Houstonu poté, co zbraní ohrožoval ženu v osmém měsíci těhotenství a jejího manžela. Vše začalo, když žena přivezla oběd svému muži, který pracuje v přilehlém obchodě All Season Food Store.

„Vystoupila jsem z auta a ten chlap na sedadle spolujezdce ve stříbrném SUV okamžitě vystoupil s puškou AR-15 (na fotografiích) a dost hlasitě mi řekl, že jsem ho vylekala.“

Pak zavolala manželovi a řekla mu, že se jí venku asi někdo chystá okrást. Muž s puškou nasedl do vedle stojícího zeleného Dodge Charger, ve kterém prý bylo i několik žen. Řidič SUV se však snažil vyvolat problém. Manželé ho zkoušeli ignorovat i přesto, že na ně mířil zbraní a na muže vyřvával: „Chceš dnes večer zemřít?“ Duque pak muže udeřil zbraní a v té chvíli na něj žena spustila palbu. V zápětí začal střílet i manžel. Duque padl k zemi a jeho kámoš z místa ujel. Očekává se, že přežije a pak si vyslechne obvinění z těžkého napadení smrtící zbraní a nezákonného nošení zbraně.

Napsat komentář

Arasidy

Udusilo se arašídem 🥜

Jaqueline 750x448 1

Babička z Itálie 🇮🇹