na adrese ,

Newyorský střelec 🇺🇸

8.července 2023, New York, USA: 25letý Thomas Abreu je obviněn ze zabití 86letého Homoda Ali Saeida a zranění tří dalších mužů, na které náhodně střílel během své jízdy z Brooklynu do Queensu.

Nejprve kolem 11:10 v Cypress Hills v Brooklynu střelil do ramene 21letého muže. Poté přijel do čtvrti Queens a v 11:27 střelil do zad Saeidiho, otce šesti dětí, který do USA přišel v roce 1964 z Jemenu. Kolem 11:35 Abreu zastavil vedle zaparkovaného minivanu a střelil do hlavy 44letého řidiče. Ten byl s průstřelem obličeje převezen v kritickém stavu převezen do nemocnice. Poslední obětí byl 63letý muž, který byl střelen do ramene, když přecházel ulici na křižovatce 134th Street a Jamaica Avenue. Další dva muže, na které střílel, netrefil. Kolem 13:00 ho policisté dopadli.

K útoku použil 9mm Ghost gun (bez registrace a sériového čísla) s prodlouženým zásobníkem, o které tvrdil, že nebyla jeho. Prý před ním někdo upustil tašku, našel v ní pistoli a tak si ji nechal. Policistům dále tvrdil, že všude byli lidé, kteří ho chtěli zabít. „Jdou po mně Rusové, Číňané, Italové‚ Afrika po mně jde.“ Na skútru vezl i značné množství munice.

Nyní je obviněn z vraždy, pokusu o vraždu, ublížení na zdraví a držení zbraní, za což mu hrozí 25 let až doživotí.

Napsat komentář

ff3e5c25 thumb1

Tahle země není pro starý

1194481

Thajský škrtič 🇹🇭