na adrese ,

Zápasník MMA Růžička mlátí svojí přítelkyni 🇨🇿

PRAHA: Jenom přednedávnem proběhla celou republikou zpráva o tom, že MMA zápasník Růžička na ulici knockoutoval muže. Po nějakém čase se samozřejmě objevují nové informace. Policie začala trestní stíhání, nicméně oběť se prozatím ještě zřejmě nepřihlásila. Bývalý oponent Růžičku, influencer Tadeáš Veselý, v několika rozhovorech řekl, že se k němu dostali informace, že důvodem má být to, že oběť skončila v komatu. Tuhle informaci ale není možné ověřit.

Nicméně teď unikli na veřejnost také četné informace o tom, že své násilnické chování obrací Růžička také proti své přítelkyni. Fanoušky pobouřilo živé vysílání, ve kterém ho jeho přítelkyně požádala o lehčí sparing (trénink boje proti živému soupeři). Ve světě bojových sportů není tréning muže a ženy ničím neobvyklým, nicméně tradicí je brát na tento fakt ohled a praxí je všeobecně u sparingu nejít do něj tvrdě a tzv. sparing partnera se pokusit nezranit. Což Růžička samozřejmě nebyl schopný akceptovat. Podle videa šel proti své přítelkyni s tvrdými údery, které skončili jejím uzemněním v bolestech. Růžičkova reakce je podle videa v mezích jeho tradicí a své přítelkyni se začal posmívat přičemž vysílání ukončil se slovy, že s tím měla počítat.

Co myslíte? Začal se „Mawar“ Růžička po tomto incidentu krotit? Do redakce známého českého deníku v těchto dnech přišel znepokojivý příspěvek od čtenáře. Jeho obsahem bylo video, kde Růžička v centru Prahy vychází z metra se svojí přítelkyní. Ta viditelně brečí a naříká, že jí Růžička profackoval, přičemž od sebe Růžičku odstrkuje a jeho odmítnutí odejít od ní pryč vyústí až do toho, že se s křikem o pomoc dá na útěk. Policie prozatím dle informací nepřijala oznámení o ublížení na zdraví.

Napsat komentář

Vyhroceny sousedsky spor thumb1

Vyhrocený sousedský spor 🇨🇳

Screenshot 20230720 201548 Gallery 1

Útok z hlubin 🇮🇳