na adrese ,

Le Sy vs. Mawar 🇨🇿

V květnu 2020 se na turnaji smíšených bojových umění Oktagon Underground utkali tehdy 26letý MMA zápasník Tomáš Linh Le Sy a 22letý thaiboxer Tadeáš Růžička.

Zápas byl od počátku vyhecovaný, o což se postaral především Le Sy, který na sociálních sítích zveřejnil, že thaibox patří historii a v malých MMA rukavicích nemá thaiboxer proti MMA zápasníkovi šanci. K tomu dodal, že Růžičkovi ukáže, jak se boxuje v malých rukavicích, a že se těší, „až toho divočáka zkrotí“. Tím samozřejmě nadzvedl celou českou thaiboxerskou scénu a také Růžičku, který jej chtěl za tyto řeči potrestat. Svoji nevraživost ukázali už při staredownu a také těsně před zápasem, kdy si ani nepodali ruce.

Le Sy po startu na nic nečekal a snažil se Růžičku ihned trefit naskočeným kolenem. To se mu sice nepovedlo, ale vzápětí trefil Růžičku tvrdým zadním direktem přímo na bradu a viditelně jím otřásl. Le Sy se toho snažil dále využít a pokračoval v ofenzívě. Na Růžičkovi bylo vidět, že takový tlak nečekal a nemohl se dostat do tempa. V klinči Růžička natrhl Le Symu čelo svým ostrým loktem a zkrvavil mu tak celý obličej. Na konci kola už se Le Sy trochu unavil a jeho soupeř se začínal přebírat otěže zápasu.

Do druhého kola už šel Růžička mnohem silnější a začal Le Syho přebíjet. Ten byl ale pořád nebezpečný a trefil Růžičku tvrdým úderem. Růžička ale čím dál tím víc dominoval, posílal tvrdé háky, lokty i kolena a unavený Le Sy očividně ztrácel. Na konci druhého kola Růžička chytil Le Syho do thajského klinče a trefil ho kolenem přímo na bradu. Le Sy šel k zemi a rozhodčí jej začal počítat. Snažil se sice postavit, ale nepřesvědčil rozhodčího, že je v pořádku a ten tak zápas ukončil.

Le Sy je nyní šéfem kontroverzní organizace Clash of the Stars, kde letos nechal Růžičku bojovat za 300 000 Kč proti Tadeáši Veselému. 

Napsat komentář

Policejni honicka v brazilii Nahled

Policejní honička v Brazílii #2 🇧🇷

PLASTT Nahled

PLASTT