na adrese

Poldové a zloději 🇺🇸

9.8.2023, Dallas, USA: Okolo jedné hodiny ranní došlo k přestřelce mezi „tajným“ policistou Nathanielem Chapmanem (tzv. plain clothes officer) a třemi zloději na silnici West Northwest Highway.

Chapman, jež u policie pracuje přes 24 let prováděl sledovací úkony, když k němu přistavili tři muži, kteří mu pod hrozbou střelby chtěli odcizit vůz (samozřejmě i vůz, kterým přijeli byl kradený). Poté, co Chapman vystoupil následovala přestřelka, při které byl zasažen do nohy, zloději ujeli i s jeho vozem, který následně zanechali nedaleko místa činu.

Všichni pachatelé (19letý Redricous Lewis; 17letý Redtravion Polk; a 18letý Xavier Cook – ne, ty jmená jsem si nevymyslel) byli zadrženi ve městě Shreverport v Luisianě. Při zatýkání Lewis skočil z okna z druhého patra a dal se na útěk. Bylo zjištěno, že všichni mají četné záznamy v trestním rejstříku (jako mladiství, tzv. Juvenile record.)

Pokud bude zájem, můžu tady pravidelněji postovat Poldy a Zloděje (Cops and Robbers), na 4chanu je tohle velmi populární, většinou to končí postřeleným(i) zlodějem(i), tady to je naopak, ale zase je to čerstvý 🙂

Napsat komentář

Zriceni mostu Nahled

Zřícení mostu 🇮🇩

586cd5ba fca5 4a92 adfb 85fee50b4b1e

Smrt Simona Andrewse 🇬🇧