na adrese ,

Dement ve Ferrari 🇺🇸

Waco, Texas, USA: 24letý Cody Detwiler, na internetu známý jako WhistlinDiesel, se rozhodl projet ve svém Ferrari F8 (V8, twin turbo, 1000HP) za 500 000$ (11mil Kč) na poli. Dle očekávání to dopadlo požárem, kdy celé Ferrari lehlo popelem. Kromě toho také shořela dodávka, kterou měl z půjčovny (najeto cca 8k km).

Podle všeho to není poprvé, co mu zahořelo auto na poli, přesto se nepoučil a nevzal s sebou ani hasicí přístroj („hasili“ redbullem a gatoradem apod). Dle vyjádření ve videu auto nebylo pojištěné, jelikož jej žádná pojišťovna nechtěla pojistit, z obav, že auto rozbije. Dodávka prý taky nebyla pojištěná.

Cody vyrůstal na farmě v Indiane, takže se od útlého věku zajímal o stroje (trucky, traktory apod). Na youtube začínal zajímavými opravami a úpravami aut, myslím, že se jednou objevil i na DDR, nebo NDR, kdy šel na čtyřkolce stopovat svůj ukradenej truck, nebo tak něco. Každopádně tímhle nasbíral docela slušný počet followers (dnes téměř 6mil na YT), jenže pak zmagořil a začal dělat čím dál větší píčoviny. Známý je např. incident, kdy při testování zbraně vystřelil proti ocelovému plátu, došlo k odražení projektilu, který jej trefil do hlavy, přežil pouze díky poklesu rychlosti při odrazu.

Celé 12minutové video si můžete najít na youtube, kde za dva dny nasbíralo 4mil zhlédnutí, odkaz sem nedávám, protože mu za tenhle obsah nechci zvyšovat views.

Napsat komentář

photo 2023 08 18 21 58 53

Obnažená lebka 🇧🇷

Letici zlodej kamionu Nahled

Letící zloděj náklaďáku 🇺🇸