na adrese ,

Smrt Rusky v Dominikánské republice 🇩🇴🇷🇺

Dne 12.října 2017 zemřela v Dominikánské republice 35letá Natalia Borodina z Čejlabinsku, která se ve vysoké rychlosti vyklonila polonahá z vozu Kia Picanto a narazila hlavou do dopravní značky.

Utrpěla otevřenou frakturu lebky a polytrauma (postižení nejméně dvou orgánových systémů, z nichž alespoň jeden ohrožuje pacienta na životě) a nebylo možné ji zachránit.

Auto řídila a video natočila její kamarádka, 32letá Ukrajinka Ivanna Boirachuk, která trvale žije v Dominikáně. Po incidentu byla zatčena pro podezření ze řízení pod vlivem alkoholu a nezodpovědnou jízdu, ale soud ji osvobodil.

Obě ženy si podle některých informací měly vydělávat jako pracovnice eskortní služby. Natalia měla v době smrti 11letého syna, kterého po rozvodu s jeho otcem nechala v péči své starší sestry. Odstěhovala se do francouzského města Cannes, kde se měla slušně živit vyřizováním víz a později prodejem nemovitostí. Domů pak své rodině posílala peníze. Kde a u koho pracovala ale nikdo z příbuzných nevěděl.

V Dominikáně neměla uzavřené cestovní pojištění, které by pokrylo náklady na repatriaci těla v případě smrti, ale v Rusku byla pojištěna proti nehodám v zahraničí až do výše 50 tisíc eur. Náklady na dopravu těla domů se vyšplhaly na 20 000 dolarů, o což se pojišťovna postarala.

Napsat komentář

sketch 1692826888462 1

Noha na hadry 🇨🇴

IMG 20230824 175512

Konflikt v metru 🇺🇸