na adrese ,

Zřícení hasičského vrtulníku (UPDATE) 🇺🇲

POMPANO BEACH, Florida – Vrtulník hasičského záchranného sboru Broward Sheriff’s Office (BSO) se v pondělí ráno zřítil na bytový komplex v Pompano Beach. Nehoda byla nahlášena těsně po 8:45 v oblasti North Dixie Highway a Atlantic Boulevard, jihozápadně od letiště Pompano Beach Airpark. Federální úřad pro letectví potvrdil, že na palubě vrtulníku Eurocopter EC135, byli tři lidé. Již víme že při nehodě zahynuli dva lidé a čtyři další byli zraněni, potvrdily úřady.

Podle Národního úřadu pro bezpečnost dopravy zahynula jedna osoba na palubě vrtulníku a druhá osoba na v budově. Browardský šerif Gregory Tony identifikoval kapitána BSO, který při nehodě zahynul, jako 50letého Terrysona Jacksona, jenž u hasičského záchranného sboru pracoval 19 let.

Tony potvrdil, že byla zabita žena, která se nacházela uvnitř bytového domu. Uvedl, že další dva zaměstnanci BSO, kteří byli na palubě vrtulníku, dokázali vylézt z hořícího vraku včas a díky tomu přežili. Jde o pilota Darona Rocheho, 37 let, který u BSO pracuje čtyři roky, a hasiče/záchranáře Mikaela „Mikea“ Chaguacedu, 31 let, který u BSO pracuje pět let.

Příčinou zřícení vrtulníku byla mechanická závada. Šerif Broward pozastavil provoz všech helikoptér BSO, dokud nebudou všechny vrtulníky znovu zkontrolovány.

Napsat komentář

YouCut 20230823 113139530 thumb1

Razie na rajdy 🇷🇴

IMG 20230829 103607

Útok na spolužačku 🇧🇷