na adrese , ,

Útok během staredownu youtuberů 🇺🇸

25.08.2023, Tempe, Arizona, USA: Po celém světě se rozšířil jeden z nejbrutálnějších staredownů (přímé setkání účastníků zápasu) ve světě bojových sportů. Charleston White (53) je youtuber, který má hodně podivné názory. Dostal se díky tomu do hledáčku organizace Influencer Championship Boxing (ICB). Tam pro něj připravili boxerský zápas s youtuberem a komikem vystupujícím pod jménem „Suede, The Plug God“ o titul šampiona.

Během staredownu nicméně musela organizace řešit závažnou situaci. Suede nejdříve vyprovokoval potyčku strčením do Whitea, což ovšem asi neměl dělat. Jak se posléze ukázalo, přišel White na vážení vyzbrojen nejenom svýma pěstma, ale také pepřovým sprejem, taserem a nožem. Právě „pepřák“ na Suedeho ihned ve značné míře použil a Suede se musel dát na útěk.

Další události byli takové, že Suede se mírně otřesen vydal opět za Whitem za účelem další provokace, jelikož o dalších zbraních v jeho županu nevěděl. White si tohle chování nenechal líbit a na Suedeho zaútočil vystřelovacím nožem, kterým ho zasáhnul do temene hlavy. Omráčení a pobodání již bylo moc i na „freak show“ organizaci, která posléze zápas zrušila.

Napsat komentář

IMG 20230830 152838

Chick fight #22 🇺🇸

1692991939144266 thumb1

Ostřelování Sýrie 🇸🇾