na adrese ,

Wrestler sundal reportéra 🇺🇸 (1984)

28.prosince 1984, New York, USA: 29letý wrestler David Schultz alias Doktor D (198 cm, 121 kg) poslal dvakrát k zemi reportéra pořadu 20/20 Johna Stossela. Stalo se tak v zákulisí stadionu Madison Square Garden poté, co Stossel označil profesionální wrestling za podvod. Útok byl odvysílán v národní televizi ABC News, která uvedla, že následně přijala více než 1000 hovorů od diváků, kteří se ptali na Stosselovo zdraví.

Marvin Kohn, zástupce komisaře atletické komise státu New York, byl svědkem incidentu a okamžitě Schultze suspendoval. Zápasník napsal komisi dopis, v němž připustil, že jednal nesprávně. „Připouštím obvinění a chci, aby komise věděla, že jsem Johnu Stosselovi neměl v úmyslu ublížit. Omlouvám se mu, i celé komisi.“

Reportér uvedl, že osm týdnů po útoku trpěl bolestmi a hučením v uších. Schultz se mu prý osobně neomluvil a on tak bude pokračovat ve své žalobě u soudu – i když poznamenal, že by ho nežaloval, pokud by následky zranění rychle zmizely.

Stossel nakonec podal žalobu na Světovou wrestlingovou federaci (WWF), která se s ním mimosoudně vyrovnala částkou 280 000 $. Ve své knize Mýty, lži a naprosté hlouposti Stossel píše, že později litoval podání žaloby, protože soudní spory poškozují stovky nevinných lidí.

Schultz opakovaně tvrdil, že samotní představitelé WWF mu řekli, aby reportéra, který o legitimitě wrestlingu informoval opakovaně, udeřil. Konkrétně mu to měl říct promotér Vince McMahon (Sestřel ho (Stossela), roztrhej mu prdel, zůstaň v roli Doktora D). Schultz byl nakonec z wrestlingu vyhozen. Mnoho zasvěcenců z oboru se domnívá, že to nebylo kvůli útoku na reportéra, ale spíše proto, že v útrobách Madison Square Garden vyzval k souboji Mr. T.

Napsat komentář

zlin honicka svit bmw denik 630 16x9 1

Honička s feťákem ve Zlíně 🇨🇿

IMG 20230830 152838

Chick fight #22 🇺🇸