na adrese

Čečenský MMA zápasník unesl a mučil turistu 🇹🇭

11. ZÁŘÍ, PHUKET, THAJSKO: Na svět MMA se opět pohlíží poměrně černě poté, co se objevila zpráva o brutálních trestných činech čečenského zápasníka Khuseina Askhabova. Ten se měl za méně než měsíc představit na galavečeru v Las Vegas pořádaném největší MMA ligou světa, UFC. Jeho zápas byl samozřejmě zrušen a spolupráce s ním trvale rozvázána. Proč?

Askhabov, jeho bratr a další tři neznámí občané Kazachstanu byli včera Thajskem oficiálně obviněni z trestných činů únosu, loupeže, mučení a vydírání, které měli způsobit italskému občanovi na dovolené.

Policie tvrdí, že Askhabov a jeho společníci tohoto Itala nejdříve unesli a přinutili jej vpustit he do jeho apartmánu. Tady mu ukradli několik dražších věcí jako MacBook, několik druhů hodinek značky Rolex, iPhone 14 a další věci. Nicméně tohle jim nestačilo, a tak Itala svázali, prokazatelně mučili a vydírali, a to až do doby, než jim tento vydal finanční obnos v sumě kolem 55 000 eur ve formě hotovosti a kreditní karty.

Pachatelé nebyli zatčeni, ale bylo zahájeno mezinárodní řízení o jejich možném vydání do Thajska. Všichni totiž po útoku stihli opustit zemi a svojí oběť nechali v apartmánu svázanou. Po několika dnech se mu povedlo z apartmánu osvobodit a přivolat si pomoc. Pachatelé však v tu dobu již byli na letu z Phuketu do Dubaje a jejich aktuální místo pobytu je pravděpodobně Afghanistán. Na snímcích je vidět záběr z bezpečnostní kamery v rezortu zachycující útěk svázaného muže z apartmánu, rekonstrukce činu a důkaz o brutálním bití muže.

Napsat komentář

IMG 20230913 081711

Blbá matka 🇨🇳

YouCut 20230913 104816181 thumb1

Ukončení trápení 🇷🇺