na adrese

Ženy v politice 🌍

🇸🇰 27letá inženýrka Lea Lauková ze Slovenska – asistentka europoslance Ing. Milana Uhríka, která kandiduje v letošních parlamentních volbách za Hnutí Republika. Vystudovala Slovenskou zemědělskou univerzitu v Nitře a také jezdí koňské rodeo.

🇵🇦 26letá Yaidelis Milagros González Fuentes z Panamy, která ve volbách 2019 kandidovala na poslankyni Asamblea Nacional de Panamá na kandidátce nezávislého poslance Edisona Brocy, v současnosti je jeho poslaneckou náhradnicí. Členka mezinárodního panelu poslanců pro svobodu náboženského vyznání a vyznání. Vystudovaná nutriční specialistka, pracuje v Hospital Santo Tomás, vystudovala Universidad Interamericana de Panamá.

🇬🇪 31letá Nino Vardosanidze z Gruzie, členka strany Gruzínský sen – demokratická Gruzie. Postupně od roku 2015 byla mj. asistentkou výkonného tajemníka strany, zástupkyní vedoucího kabinetu předsedy parlamentu, tajemnicí gruzínské delegace v Parlamentním shromáždění Rady Evropy, vedoucí kabinetu parlamentní většiny v parlamentu a nyní je radní v Tbilisi. Vystudovaná právnička, East European University v Tbilisi.

🇪🇨 24letá Karen Estefania Bernal Vasquez z Ekvádoru, která v nedávných volbách kandidovala na poslankyni za středopravé hnutí Construye (MC25) jako číslo 2 na kandidátce v provincii Cañar. Studentka medicíny, příležitostná modelka a herečka, bývalá lokální Miss.

🇮🇹 34letá Chiara Colella, která v regionálních volbách 2020 v Kampánii kandidovala za Forza Italia v Casertě. Už v roce 2015 kandidovala v místních volbách v San Felice a Cancello na kandidátce „Caldoro Presidente“. Vystudovala sociologii na Università DI Napoli „Federico II“ a speciální pedagogiku na Università degli Studi di Cassino e del Lazio Meridionale, pracuje pro ministerstvo školství.

🇳🇴 28letá Kristin Løvaas Gjerde z Norska, která nedávných volbách byla už na druhé volební období zvolena radní v Drammenu (66 000 obyv.), od roku 2021 je také krajská radní Viken fylkeskommune za Fremskrittspartiet (Pokroková strana). Vystudovala politologii na Universitetet i Sørøst-Norge, teď tam pokračuje ve studiu pedagogiky, v Drammenu vypomáhá jako učitelka.

🇦🇷37letá Marcela Marina Pagano z Argentiny, v nadcházejících argentinských volbách kandidátka na poslankyni za La Libertad Avanza kandidáta na prezidenta Javiera Mileie v provincii Buenos Aires. V Argentině známá novinářka a televizní a rozhlasová moderátorka, pracovala pro Radio Mitre, TN, Canal 13, América TV a A24. Vystudovala Universidad Argentina de la Empresa, média a komunikaci.

🇩🇴 46letá Selinée Marleny Méndez Rodríguez z Dominikánské republiky, která v nacházejících volbách kandiduje na poslankyni za středolevicovou stranu Fuerza del Pueblo (FP). Vystudovala obchodní administrativu na Pontificia Universidad Católica a mezinárodní vztahy na Universidad del Caribe, roky pracovala pro ministerstvo zahraničí. Televizní moderátorka na Antena 7, podniká i v kosmetice. Miss República Dominicana 1998.

🇽🇰 28letá Kaltrina Morina z Kosova, která ve volbách 2021 kandidovala na poslankyni za AAK – Aliance pro budoucnost Kosova v Glogovaci (Drenas). Také kandidovala do zastupitelstva v Glogovaci, poprvé kandidovala už v roce 2017, tehdy za Vize pro Drenas. Lidskoprávní aktivistka (Assist Kosovo), exmodelka, profesí novinářka, žurnalistiku vystudovala na Kolegji AAB, pracovala pro Radio Drenas nebo jako moderátorka zpráv v News TV.

🇵🇱 31letá Karolina Kaczor-Hanuszewicz z Polska, která v blížících se volbách kandiduje na poslankyni Sejmu za Občanskou koalici. Je z politické rodiny, otec byl poslancem Sejmu v letech 2007–2015. Podnikatelka, majitelka obchodů s oblečením (módním i pracovním). Vystudovaná právnička z Uniwersytet Wrocławski.

🇸🇻 38letá Daniella Salazar ze Salvadoru, která v nadcházejících volbách v roce 2024 kandiduje na poslankyni za San Salvador za nově vzniklou pravicovou stranu Fuerza Solidaria založenou bývalými členy stran ARENA a GANA. Známá influencerka, brand ambassadorka, manželka televizního moderátora Baltazara Verduga, se kterým má mediálně bouřlivý vztah. Údajně vystudovala teologii, věnuje se koučingu žen.

🇭🇷 33letá Marina Opačak Bilić, od roku 2020 poslankyně chorvatského parlamentu zvolená za SDP – Sociálně demokratickou stranu Chorvatska. V červenci 2021 z SDP vystoupila, stala se nezávislou, v prosinci 2022 se stala členkou nově vzniklé strany Socijaldemokrati, z té vystoupila v lednu 2023 a je opět nezávislá. Vystudovaná stavařka, Obris Open University, členka vedení rodinné stavební firmy Feliks Regeneracija.

🇺🇸 44letá Martha Bueno z USA, ve volbách na Floridě v roce 2022 kadidátka do rady okresu Miami-Dade za District 10 jako bezpartijní. Nakonec skončila druhá (22 %, 6 088 hlasů). Založením libertariánka, bývalá místopředsedkyně Miami-Dade Libertarian Party. Profesí realitní makléřka. Absolventka Florida International University, vystudovala psychologii. Na svou kampaň vybírala peníze i pomocí účtu OnlyFans (měla tam ale jen tři soft videa).

🇦🇲 35letá Hermine Harutyunyan z Arménie, od prosince 2021 do letošního jara členka štábu předsedy vlády Arménie Nikoly Pašinjana, na starosti měla záležitosti diaspory. Do roku 2021 pracovala 11 let pro Ústřední volební komisi Arménie, naposledy byla tiskovou tajemnicí předsedy, letos se do komise vrátila jako vedoucí oddělení zahraničních vztahů. Vystudovala politologii na Jerevanské státní univerzitě.

🇦🇱 28letá Fjoralba Dizdari z Albánie, od května 2022 členka Národní rady albánské středopravicové konzervativní PD – Partia Demokratike e Shqipërisë, Demokratická strana Albánie. Úspěšná modelka, pracovala také pro VIZION PLUS organizující soutěž Miss v Albánii nebo jako moderátorka pro Abc News Albania. Miss Universe Albania 2013.

Napsat komentář

IMG 20230925 204945

Nejznámější mafiáni (1.část)🌍

asian man having face massage spa salon 368093 2989

Domácí masáž obličeje