na adrese

Postřelený YouTuber 🇺🇸

USA: 2.dubna 2023 postřelil 31letý rozvozce jídla Alan Colie o deset let mladšího youtubera Tannera Cooka, který provozuje kanál „Classified Goons“. Stalo se tak během natáčení „pranku“ v obchodním domě Dulles Towne Center ve Virginii. Cook byl trefen do břicha a byl v kritickém stavu převezen do nemocnice, kde se podrobil úspěšné operaci. Obchodní dům byl na celý zbytek dne uzavřen.

Ve svých videích Cook dělal například tohle: v autech taxikářů předstíral, že bude zvracet, vydával se za falešného pracovníka supermarketu, kradl rakety hráčům tenisu nebo schválně z blízké vzdálenosti natáčel cizí lidi. Často na něj byla zavolána policie, ale nikdy se situace takto nevyostřila. Při tomto osudném žertu mu pouštěl do ksichtu zvuk z mobilu – šlo o frázi „Hey dips, quit thinking about my twinkle“ (netuším, jak to přeložit). Poslíček mu řekl, ať přestane, a couval.

Colie, který už měl v minulosti problémy se zákonem, uvedl, že jednal v sebeobraně. Minulý čtvrtek proběhl soud a porotci s ním částečně souhlasili a zprostili ho obžaloby z nejzávažnějšího činu – těžkého ublížení na zdraví a také střelby na veřejnosti. Porota uznala, že měl dobrý důvod se domnívat, že je ve vážném fyzickém nebezpečí. Shledali ho však vinným z použití střelné zbraně při spáchání trestného činu a hrozí mu až deset let vězení. Jeho právníci se odvolali a zatím zůstává za mřížemi.

IMG 20231002 191207

Napsat komentář

65171be213b9b thumb1

Řezníci z Haiti 🇭🇹

IMG 20231003 004613

Kozatky #8 🌍