na adrese ,

Vražda levicového aktivisty v New Yorku 🇺🇸

2.října 2023, USA: 32letý Ryan Carson byl ubodán k smrti před zraky své přítelkyně Claudie Morales během nevyprovokovaného útoku poblíž autobusové zastávky v Brooklynu. Pár se před čtvrtou hodinou ranní vracel domů ze svatby na Long Islandu, když kolem nich prošel černoch s kapucí přes hlavu a rukama v kapsách. Ten následně jen pár metrů před nimi začal bez zjevného důvodu kopat do odpadkového koše a zaparkovaného skútru. Pak se obrátil na Carsona a řekl: „Na co kurva čumíš?“. Odpověděl, že na nic, ale útočník začal dorážet, vytáhl nůž a začal bodat. Carson zakopl o lavičku a na zemi byl ještě snadnějším terčem.

Vrah do něj ještě kopl a Claudii vyhrožoval pobodáním a plivl jí do obličeje. Také byla po celou dobu incidentu překvapivě klidná a kvůli nenávisti k policii jim odmítla poskytnout fyzický popis pachatele. Carson zemřel po převozu do nemocnice (osudná byla rána do srdce) a po pachateli se stále pátrá.

Ryan Carson pracoval více než deset let u New York Public Interest Research Group, nestranické organizace veřejného vzdělávání a byl manažerem kampaně Interest Rescard. Byl také levicovým aktivistou a označoval se za člena Antify. Jak on tak Claudia fandili skupinám Black Lives Matter a A.C.A.B. (All Cops Are Bastards) a obhajovali dysgeniku (zhoršování genetického fondu lidstva – míšení řas) a požadovali více míst pro užívání drog.

Pro Claudii byla založena sbírka na GoFundMe, kde je prozatím vybráno téměř 64 000 dolarů. V roce 2020 byla na demonstraci BLM v Bostonu.

IMG 20231005 074815

20231005 084057

Napsat komentář

IMG 20231005 072558

Čubky z Redditu #14 🇫🇷

Blbci2 nahled

Blbci na netu #2 🇨🇿