na adrese , ,

Vražda mladé dívky v Chicagu 🇺🇸

5. ŘÍJNA 2023, Chicago, USA: Pouze 18letá dívka jménem Egypt Otis byla obviněna z vraždy ještě mladší, 16leté, dívky ve čtvrti Loop v Chicagu, ke kterému došlo minulé úterý v noci.

K zatčení došlo poté, co policii kontaktoval pastor z kostela ve West Side a oznámil, že dívka se chce dobrovolně vzdát policii. Dívka byla nekonfliktně zadržena policií a vzata do vazby, kde bude čekat na soud.

V úterý kolem 23:20 byli policisté, kteří byli původně přivoláni k výtržnostem v restauraci Taco Bell, nasměrováni k důležitějšímu incidentu v prvním bloku ulice West Van Buren Street. Tam objevili oběť na zemi s bodnými ranami na hrudi. Byla přijata rychlá opatření a policisté jí na místě poskytli první pomoc. V oblasti se stále nacházeli svědci, protože před vraždou zde došlo k potyčce. Jedna osoba uvedla jméno podezřelé a informovala policii, že její hádka s obětí v tomto skupinovém sporu byla nejvýraznější. Během tohoto sporu se podezřelá oháněla nožem, dvakrát bodla oběť do hrudníku a poté se dala na útěk. Oběť, která byla převezena do nemocnice Northwestern Memorial Hospital, byla ve středu brzy ráno prohlášena za mrtvou.

Matka oběti se ve středu svěřila deníku Sun-Times, že její dcera nedávno nastoupila do prvního ročníku na UCAN Academy v South Side. Oběť byla popsána jako „milá dívka“ a oddaná matka dvouletého syna, jehož výchovu nyní převzala právě její matka. Univerzita ve středu rovněž vydala prohlášení, v němž vyjádřila upřímnou soustrast rodině oběti a jejímu milovanému synovi. Tato dívka byla již druhým dítětem, které matka oběti ztratila v důsledku násilí v Chicagu během necelého roku. Tisku matka řekla: „Loni jsem pohřbila svého nejstaršího syna – jejího staršího bratra – a teď musím letos pohřbít svou dceru. Je tu prostě příliš mnoho násilí.“

Napsat komentář

Zadrzenej dezolat nahled

Zadrženej dezolát 🇨🇿

42cd66f7 f131 46ef 8931 65bf232b98b0

Zemětřesení na Slovensku 🇸🇰