na adrese

Debilita streamerů v praxi 🇺🇸

25.srpna 2023, USA: Streamer Willy2Guns zemřel po incidentu v domě streamera a legendárního hráče Call of Duty známého jako OnlyUseMeBlade. OUMB byl také znám tím, že během streamu chlastal a sledující mu posílali peníze, aby ho povzbudili k další konzumaci alkoholických nápojů. Vznikla kolem toho celá komunita fanoušků, mezi které patřil i W2G. Tato zábava se však neobešla bez následků a chlastání na streamu často vedlo k zásahům policie nebo zdravotníků.

W2G dostal možnost zúčastnit se jedné takové chlastačky streamerů přímo v domě OUMB v Kansas City v Missouri. Stojí za zmínku, že Willy2Guns předtím přežil autonehodu a kvůli městnavému srdečnímu selhání mu byly nasazeny léky (sedativa a antibiotika) – OUMB později popíral, že by o tom věděl.

W2G během konzumace alkoholu odpadl, nereagoval a zůstal v nepřirozené poloze opřený o kuchyňskou linku. Jeden z přítomných streamerů Tone prosil Sainta, aby mu pomohl přesunout W2G jinam, aby se nezranil při pádu. Saint řekl, že bude v pohodě, sám Tone ho taky mohl uložit jinak, ale nikdo nic neudělal a o chvíli později W2G ztratil rovnováhu a utrpěl zranění hlavy. Zpočátku se streameři oddávali posměchu, kreslili na Willyho obličej a žertovali o jeho „chrápání“. Přibližně po 20 minutách si všimli, že má pěnu u úst, a uvědomili si, že je něco vážně špatně. Okamžitě přivolali záchranáře, kteří ho urychleně převezli do nemocnice.

V následujících týdnech se diváci ptali na Willyho stav, přičemž OnlyUseMeBlade trval na tom, že je stabilní a při vědomí. Tato informace však byla lživá, protože Willy2Guns zůstal od pádu v kómatu a o 25 dní později zemřel. Přesná příčina smrti zůstává poněkud nejasná, ale je zřejmé, že šlo o kombinaci tupého poranění hlavy a míchání alkoholu s léky na předpis při potýkání se s městnavým srdečním selháním.

Napsat komentář

IMG 20231018 235102

Sebevražedný útok v Pákistánu 🇵🇰

man shot and killed while streaming on tiktok live in ecuador raw video.jpg 1

Vražda během živého vysílání na TikToku 🇪🇨