na adrese ,

Koupil to na benzínce 🇺🇸

2.srpna 2023, USA: 37letý drogový dealer Nathan J. Briese byl zastřelen na čerpací stanici v Sheboygan County ve Wisconsinu poté, co během konfrontace s policií sáhl po zbrani ráže 9 mm. Vše začalo, když si policisté v utajení koupili od Briese drogy. Následně ho příslušníci policejního oddělení Appleton a úřadu šerifa okresu Outagamie (obě skupiny pracovaly v utajení jako součást protidrogové jednotky Lake Winnebago Area Metropolitan Enforcement Group) sledovali na benzínku, kde mělo dojít k zatčení. Místo bylo vybráno jako bezpečné, protože Briese vystoupil z auta sám a jelikož tam nebyla žádná další vozidla, byla dalším civilistou pouze zaměstnankyně benzínky.

Do střelby se zapojily dva policisté – jeden z Úřadu šerifa okresu Outagamie, který byl po střelbě umístěn na administrativní volno, dokud ministerstvo neprovedlo interní přezkoumání incidentu, a policista z Appletonu (střílel první, záběry z jeho tělesné kamery jsou ve videu), který se vrátil do aktivní služby ihned. Jejich jednání bylo nakonec posouzeno jako oprávněné a nebylo vzneseno žádné obvinění.

Briese byl převezen do nemocnice, kde byl prohlášen za mrtvého. Výsledky pitvy ukázaly, že byl střelen čtyřikrát – do hlavy, trupu a končetiny. Toxikologická zpráva odhalila, že měl v těle kokain a pervitin.

Napsat komentář

IMG 20231021 233236

Neposedné šaty

IMG 20231022 021200

Člověk vs. býk #21 🇪🇸🇫🇷