na adrese

Žena z Arizony zkusila otrávit manžela 🇺🇸

USA: 39letá Melody Felicano Johnson byla v srpnu zatčena za to, že po celé měsíce každý den „dochucovala“ chemikáliemi kávu svého 44letého manžela Robyho Johnsona, který pracuje u letectva Spojených států. Nyní je obviněna z pokusu o vraždu prvního stupně, pokusu o těžké ublížení na zdraví a otravu jídlem a pitím.

Roby si divné chuti kávy poprvé všiml v březnu, kdy byl se svou ženou služebně v Německu. Následně použil proužky na testování bazénu, které odhalily, že jeho kávovar vykazoval vysoké hladiny chlóru.

Roby předstíral, že dál pije kávu a čekal, než se vrátí do Států na svou leteckou základnu Davis-Monthan. Doma pak umístil tři kamery, které vypadaly jako požární hlásiče. Jedna byla v prádelně, druhá nad kávovarem a třetí byla umístěna tak, aby zabírala pohyb mezi těmito dvěma oblastmi. Na záběrech bylo jasně vidět, že v prádelně nalila do nádobky bělidlo a to pak v kuchyni vylila do kávovaru.

Pár žil společně kvůli svému dítěti, ale byli uprostřed rozvodového řízení. Roby je přesvědčen, že se ho snažila zabít, aby po jeho smrti dostávala od armády dávky. Melody tvrdí, že je nevinná, a je držena ve vazbě na kauci 250 000 dolarů. Podle CNN žalobci řekli soudci, že je nutná vysoká kauce, protože Melody nedávno koupila dům na Filipínách a hrozí riziko útěku.

Napsat komentář

Screenshot 20231027 013058 Gallery 1 1

Nehoda stíhacího letounu F-86 Saber na letecké show 🇺🇲

Fitky Nahled

Fitnessky