na adrese

Rozbití ksichtu kvůli dluhu 🇬🇧

WALES: Loni 2.června rozsekal 36letý Jonathan Barr svého známého, který mu prý dlužil peníze. K události došlo ve městě Bangor, kde Barr procházel se svými dvěma syny, když v tom dlužník přeskočil plot a začala ostřejší výměna názorů. Barr poslal své kluky domů, muže jedním úderem poslal do bezvědomí a pak mu dal ještě dalších 12 bomb. Následně odešel, ale o chvíli později se vrátil a oběť uložil do stabilizované polohy. Pak znovu odešel, když jedna ze sousedek řvala, že zavolala záchranku.

Muž utrpěl četné zlomeniny nosu, očních důlků a lícních kostí.

Začátkem tohoto měsíce byl Barr odsouzen k 32měsíčnímu trestu odnětí svobody, ale soudce Geoffrey Miller trest podmínečně pozastavil na tři roky kvůli „velmi výjimečným okolnostem“. Soudce uvedl, že útok byl „naprosto zavrženíhodný“, ale Barrův „výbuch nekontrolovaného násilí“ byl vyvolán „kavalírským způsobem“, jakým si oběť šla o dluhu promluvit (přeskočení plotu a prý byl i rozhovoru vulgárnější).

Barr se přiznal k ublížení na zdraví, což však obžaloba neakceptovala a úmyslně vzala případ k soudu na základě vážnějšího obvinění těžkého ublížení na zdraví (GBH). Během procesu však Barrovi pomohlo to, že oběť odmítla spolupracovat a vypovídat. Porota ho nakonec obvinění z GBH zprostila. Soudce Miller uvedl, že vzhledem k povaze a rozsahu zranění si oběť „ponese dlouhotrvající následky, jak fyzické, tak psychické“. „Byl to brutální a nemilosrdný útok, který by za jiných okolností mohl vést k úmrtí a vy budete čelit obvinění přinejmenším z neúmyslného zabití, ne-li z vraždy,“ řekl Barrovi.

Soudce nakonec uvalil podmínečný trest vězení a varoval Barra, že pokud se v následujících třech letech dopustí dalších trestných činů, odpyká si 32 měsíců navíc k jakémukoli jinému trestu.

Napsat komentář

YouCut 20231121 190130696 thumb1

Ovce zabiják 🇨🇳

IMG 20231122 084206

Holky v silonkách #15 🌍