na adrese ,

Otec unesl syna a vyhrožoval že ho podřízne 🇧🇷

Fabiano Darck Palacini, jednatřicetiletý zedník, byl ve středu 13. prosince zabit jedním výstřelem příslušníka městské civilní gardy Sarandi, který zasahoval u případu domácího násilí v okrese Vale Azul v jižním regionu Sarandi, který sousedí s oblastí Cidade Alta v Maringá.

fabiano darck palacini 1 1 1
Fabiano Darck Palacini

Fabianova smrt je důsledkem dlouhodobých neshod s jeho bývalou manželkou. Protože se nedokázali mezi sebou domluvit, unesl jejich jedenáctiletého syna a posílal jeho matce videa, na kterých říkal, že chlapec je jeho rukojmím a že ho zabije když si něco zkusí. Na videích, nahraných mobilním telefonem, Fabian údajně ukazoval i nůž se kterým byl připraven vzít synovi život.

Ve středu ráno dům ve Vale Azul obklíčily bezpečnostní složky Sarandi. Na místo dorazila vojenská policie, městská stráž a civilní policie. Podezřelý byl před zásahem několikrát vyzván, aby syna propustil a vzdal se. Jelikož ani na jednu z výzev nereagoval, zahájila police útok. Na videu ze zásahu lze vidět, jak po vtrhnutí do ložnice okamžitě bere podezřelý nůž z čela postele, popadne syna, přiloží mu nůž ke krku a začne křičet, že syna podřízne.

Napsat komentář

two missing tourists on snowmobiles found frozen to death in russia videos.jpg

Nález pohřešovaných turistů 🇷🇺

man beats his dick to woman outside of window in the uk.jpg

Můj soused Hoňoro 🇬🇧