na adrese

Útok na soudkyni 🇺🇸

3.ledna 2024, USA: 30letý Deobra Delone Redden při vynesení rozsudku u soudu v Las Vegas napadl 62letou soudkyni Mary Kay Holthus. Redden měl být odsouzen za pokus o ublížení na zdraví. Státní prokurátor řekl, že Redden byl v minulosti zatčen za násilné zločiny (vloupání do domu, domácí násilí a ublížení na zdraví) a požádal o trest odnětí svobody. Reddenův právník navrhl podmíněný trest, přičemž zmínil předchozí úspěšné dokončení probačních programů, jeho duševního zdraví a jeho minulost. Sám obviněný se k činu přiznal a dále uvedl, že ve své mysli je na tom lépe, dostává se mu podpory a má novou práci.„Mám pocit, že bych neměl být poslán do vězení, ale pokud se ti to hodí, pak udělej to, co udělat musíš,“ řekl.

Soudkyně podmínku zamítla se slovy: „Cením si toho, ale myslím, že je načase, abyste ochutnal něco jiného. Vlastně ani jinak nemůžu.“. Pak na ní skočil s výkřikem „fuck that bitch“ a několikrát ji udeřil pěstí. Soudní maršálové se následně snažili Reddena zpacifikovat.

Po několika minutách se soudkyně postavila a policisté ji vyvedli ze soudní síně. Pak bylo nařízeno, aby všichni ostatní obžalovaní odešli. Soudkyně a jeden maršál byli převezeni na ošetření do nemocnice. Za tento útok budou proti Reddenovi vznesena nová obvinění.

IMG 20240104 213103

Napsat komentář

GC DyxjfAMnjVkYDANlqF9Rig498bmdjAAAF thumb1

Svobodná lidská bytost 🇨🇿

speeding motorcyclist loses leg after colliding with car in colombia.jpg

Motonehoda #56 🇨🇴