na adrese

Nepovedená policejní honička 🇺🇸

29.listopadu 2023, USA: Příslušník Floridské dálniční hlídky Walner Wroy reagoval na hlášení o řidiči, který ujel od dopravní kontroly. Pustil majáky a začal po něm pátrat. Po chvíli skutečně narazil na bezohledně jedoucí vůz Kia Stinger, který zastavil parádním PIT manévrem. Bohužel v něm neseděl podezřelý, ale kapitán policejního oddělení města Opa-locka Cory Krotenberg.

Policejní oddělení v Opa-locka uvedlo, že Krotenberg se účastnil multiagenturní operace a že ve vzduchu měli policejní vrtulník, který pomáhal při pronásledování vozidla zapojeného do násilného trestného činu. Zpravodajská televizní stanice Local 10 News se zeptala na kapitánovo překročení rychlosti, jízdu červenou a další nebezpečné situace, které projel bez zapnutých majáků, ale oddělení se k tomu odmítlo dále vyjádřit.

Wroy nebyl vyšetřován za své pochybení, ani nečelil žádnému disciplinárnímu trestu, protože měl důvodné přesvědčení, že má prchající vozidlo.

Napsat komentář

DALL·E 2023 10 21 20.27.32 Photo in 4k resolution capturing a dramatic scene of Selkies from Celtic mythology emerging from the sea. The Selkies depicted as both male and femal

Selkie – napůl člověk, napůl tuleň 🇬🇧

Ubodana kvuli podezreni z nevery thumb1

Krvavý rozchod 🇨🇴