na adrese

Zohavená po útoku psů 🇺🇸

USA: V prosinci 2021 byla tehdy 21letá Jacqueline Durand napadena dvěma psy a skončila s trvale zohaveným obličejem. Tato texaská vysokoškolačka si přivydělávala jako dogsitter, tedy venčením psů. V osudný den si přišla do domu manželů Ashley a Dr. Justina Bishopových pro jejich dva mazlíčky – Bendera (křížence boxera a pitbulla) a fenku Lucy (kříženec německého ovčáka). Bishopovi je nechali na volno mimo kotce a odešli z domu, a když Jacqueline otevřela přední dveře, byla okamžitě napadena. Psi ji srazili k zemi a chodbou odtáhli do obývacího pokoje, kde z ní strhli všechno oblečení a více než 800x ji pokousali. Během půlhodinového útoku jí utrhli a sežrali obě uši, nos, rty a většinu obličeje pod očima.

IMG 20240214 205857
Oba psi byli po útoku utraceni

Ztratila 30 procent krve a v kritickém stavu skončila v nemocnici, kde okamžitě podstoupila sedm hodin trvající operaci. Musela být několikrát resuscitována a strávila několik dní v kómatu. Během následujících 60 dní podstoupila 18 operací, tzv. rekonstrukční chirurgie.

Jacqueline podala na majitele zvířat žalobu a žádá odškodné ve výši 1 milion dolarů. S Ashley Bishopovou se před útokem osobně setkala u ní doma a domluvili se na pravidelném venčení. Také se tehdy bez problémů seznámila s oběma psy. Podle obžaloby ji Ashley v den venčení nevarovala, že psi jsou mimo své kotce. Manželé jsou obžalobou obviněni z nedbalosti, selhání při kontrole, zabezpečení a výcviku zvířat a také „neposkytnutí bezpečného prostředí pro své hosty“. Na jejich vchodových dveřích však visí cedule s nápisem: „Crazy Dogs. Prosím, neklepejte ani nezvoňte. Místo toho zavolejte nebo napište.“

Napsat komentář

YouCut 20240214 190112290 thumb1

Sebeupálení ve Španělsku 🇪🇸

ssstwitter.com 1707939128416 thumb1

Služební pes vystopoval teroristu 🇮🇱🇵🇸