na adrese ,

Pokus o vraždu policisty 🇺🇸

28.dubna 2023, USA: Nově zveřejněné záběry z loňského incidentu ve městě Thermopolis ve Wyomingu, při kterém byl postřelen 37letý policista Michael Mascorro a zastřelen 33letý podezřelý Buck Larramore.

Mascorro vyslýchal Laramoreho kvůli podezření z užívání drog – v McDonald’s, kde pracoval, se objevilo větší množství pervitinu. Tři hodiny poté se objevil u jeho přívěsu, protože mu o sobě poskytl nepravdivé informace. Mascorro mu oznámil, že pofičí do vězení, ale nebyl vpuštěn dovnitř a tak se rozhodl pro násilný vstup. Laramore spustil palbu a zasáhl policistu do hrudníku, plíce a pravé paže. Mascorro střelbu opětoval a nevlastního otce dvou dětí usmrtil.

Mascorro byl nejprve převezen do nemocnice Hot Springs Health a poté letecky dopraven do Banner Wyoming Medical Center ve městě Casper. Podle obžaloby mohl zabránit eskalaci situace, kdyby se nerozhodl vykopnout dveře. K tomuto jednání prý ani neměl pravomoc. Nakonec nebyl z ničeho obviněn – použití smrtící síly bylo v souladu se zákonem o sebeobraně. Po zotavení se v říjnu 2023 vrátil do práce.

Napsat komentář

IMG 20240222 110906

Redheads #4 🌍

YouCut 20240222 151953792 thumb1

Sebevražda vlakem 🇪🇬