na adrese ,

Smrt trash-streamera 🇧🇾

BĚLORUSKO: Ve městě Vitebsk zemřel „trash-streamer“ Alexej Kutis alias Sluicebury, který během živého přenosu vychlastal za pár minut celou půllitrovou láhev vodky. K tomu ho vyzval jeden ze sledujících, který mu za to poslal 2 000 ruských rublů (500 Kč).

AK několik minut ještě šaškoval a pak si šel odpočinout na pohovku. O dalších několik minut později už někteří diváci psali, že je zjevně v bezvědomí, ale tyto komentáře byly zpočátku ignorovány a vlastník streamu varoval diváky, aby si „nevymýšleli“. Nakonec si přítomní všimli, že nereaguje, ale už ho nedokázali probudit. Ukončili a smazali živý přenos a následující den potvrdili jeho smrt na Telegramu.

Alexej pravidelně natáčel pro YouTube kanál OKOLOCONTORY a v přímých přenosech plnil za odměny úkoly od dárců. Nejčastěji to bylo právě chlastání alkoholu v krátkém čase, zpívání podivných písní, atd.

Trash-stream vznikl v Rusku a jde prostě o to, že převážně ožralí streameři dělají za peníze pičoviny, které jim vymyslí diváci – nebezpečné kaskadérské kousky, mučení, bití a ponižování ostatních nebo pojídání a pití různých sraček (např. rybích vnitřností). Už je to tak extrémní, že v posledních měsících byla během toho dokonce zabita těhotná žena a trojnásobná matka byla během živého vysílání znásilněna.

IMG 20231126 193304

Napsat komentář

c4126102

Párty girl 🇧🇷

IMG 20231126 220312

Káry budoucnosti